Anouk en Pip

Anouk


Dan heb je een plekje gevonden op Ibiza en valt alles samen. Dat is het exacte gevoel dat er naar boven kwam bij mij. Een fantastische plek midden in de natuur die ik met jullie wil delen.

Ik heb de opleiding om yogadocent te worden gevolgd, een post hbo life coaching afgerond en ben daarnaast continu bezig met het lezen over gezonde vegetarische voeding. Ik werk als recruiter maar ergens voelde ik dat het tijd werd voor een change. Ik heb mijn plek hier gevonden doordat ik letterlijk mezelf hier heb teruggevonden. Mijn motto als recruiter is “Do what you love”. Sinds enkele jaren durf ik dit motto te leven. En jij?

Ik voel in alles dat ik anderen wil inspireren gezonder te gaan leven en in hun kracht te gaan staan. Volg je hart. Het klinkt zo makkelijk maar soms zo moeilijk. We zijn goed genoeg zoals we zijn.

Mijn missie met Prashanti: “Inspire others to live their dream life!”

By doing what you love, you inspire and awaken the hearts of others.

Tot snel!

Anouk

Pip


Pip is een 8-jarige labradoodle die het heerlijk vindt op Ibiza. Een kleine lieve maar zeker ook enthousiaste hond die verliefd is op haar balletje. (P)ersoonlijk, (I)nspirerend, (P)lezier. Deze drie kernwoorden vatten de missie van Prashanti Retreats Ibiza samen.

 “Inspire others to live their dream life!”

By doing what you love, you inspire and awaken the hearts of others.

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruikersvriendelijker. Lees meer over cookies.

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten